Файлы  •  Ссылки  •  Прошивки  •  Правила  •  Архив  •   FAQ  •  Участники  •  Поиск
Регистрация  •  Вход

помагите ноутбук clevo 888e не хочет сделат пост процедуре

Список форумов» Компьютерная и оргтехника» Ноутбуки и портативные компьютеры
АвторСообщение
saturn65
Новичок

21-07-2007 09:20

Здраствуйте я из Болгарии и у меня нравится ваш форум.Умоляю вас помогите с ремонт ноутбуке.У меня нет схема етого парин и незнаю как сделат диагностике.Проблем бъйл следнии:сначале екран замиорзнет и какда сделал рестарт всио на месте но ета через несколко минут .наконец случилас так что ето случивается и при пост процедуре и всио.Я откръил нотбук и сделал очистку но ето не помогло нет у меня схема:-( можно кто та посъйлат схемко я буду очен благодарен , а тепер я отчаен потому что етот парин стоил мне дорого :-( а немого проснут его .Спасиба для всио мой почтовой адрес
d2o
Мастер

21-07-2007 09:53

saturn65, схема не ти трябва злость Сменяй Ati M9
saturn65
Новичок

21-07-2007 22:05

Имаш впредвид чипа за видеокартата ли ? че той сигурно е много скъп

Добавлено 21-07-2007 22:09

а имаш ли схемата ,ще ти заплатя за нея само кажи как щото много искам да си го оправя :-)
d2o
Мастер

21-07-2007 23:45

Чипа е МНОГО ЕВТИН! обаче работата струва 130 евро.
И още вежнъж: схема не ти трябва. И не раздавам схеми, защото тъкмо по тези CLEVO (и не само) съм авторизиран. Нали сам разбираш, в каков положение съм? подшучивать, дразнить
saturn65
Новичок

26-07-2007 14:03

Разбирам те напълно относно схемата но ако бе в България да ти дам да ми го оправиш 130 евро и колкото е нужно ще ти заплатя ама си в Русия .Дай поне някакъв съвет какво може да е и как да се диагностира,каква е вероятността да е видеокартата RADEON9000 MOBILE или има вероятност да е от друго.Лаптопа не е удрян или изтърван почитих си дънната платка само с чист технически спирт и толкова като мислех че може да има замърсяване.Много ще съм ти благодарен ако поне малко помпщ ми окажеш :-) пощата ми е
d2o
Мастер

26-07-2007 15:15

saturn65 писал:
каква е вероятността да е видеокартата RADEON9000

90% Помощ може да се окаже само с ремонт.
saturn65
Новичок

26-07-2007 18:01

а можеш ли да запиташ кой е оторизиран сервиз за CLEVO в България и да ми дадеш някакво инфо .А ти все пак си работиш в Русия ли ? А откъде си на ти с българския език какво общо имаш ?много ми е свидна машинката понеже много се изръсих 2003 година за нея около 2000 евро и ми е жал да го оставя така а и матрицата е Хитачи и ми даваше резолюция на екрана 1600 на 1200 с прекрасно качество.Веднъж миизгоря инвертора за подсветка на дисплея но си го намерих купих и смених та тогава се справих но сега незнам без някакъв алгоритъм за тест ще ми е доста трудничко ...:-(
d2o
Мастер

26-07-2007 23:21

saturn65 писал:
можеш ли да запиташ кой е оторизиран сервиз за CLEVO в България

Без понятие съм.
saturn65 писал:
А ти все пак си работиш в Русия ли ? А откъде си на ти с българския език какво общо имаш ?

Да, в Русия живея от 1985г. и работя. Баща ми е българин.
Ако имаш ICQ - почукай се при мен 190999104 да си поговориме. улыбка
saturn65
Новичок

27-07-2007 08:23

Здравей аз те добавих в листата си на кю и ти писах и се надявам евентуално не само заради лаптопа да поддържаме контакт , а и си ми наполовина сънародник.Аз питая най топли чувства към хората от Русия поради много неща ама сега на това място не е удобно да се пишат подобни неща :-)
Список форумов» Компьютерная и оргтехника» Ноутбуки и портативные компьютеры» помагите ноутбук clevo 888e не хочет сделат пост процедуре
Перейти:  
Текущий раздел» Компьютерная и оргтехника» Ноутбуки и портативные компьютеры (Ремонт ноутбуков )

Похожая информация:
  • Ноутбук Iru intro 1214 (Clevo D27ES) замена матрицы
  • Ноутбук Toshiba L30-134 пост код 55
  • Ноутбук ASUS L3800s(L3s) не хочет стартовать.
  • Clevo D22ES подскажите
  • Clevo W670SHQ Bios

• Информация по ремонту для специалистов - справочники, инструкции, энциклопедия, советы и секреты ремонта,  настройка, сервисные режимы